hr ketel kopen

Een hr ketel kopen kan een goede beslissing zijn als je op dit moment een oude ketel bezit. De verschillen tussen de moderne hr ketel en oudere modellen zijn vaak erg groot. Na de VR ketels zijn de HR ketels opgekomen, met een veel beter rendement dan oudere modellen. Soms scheelt het bijna € 300 per jaar aan stookkosten als je een hr ketel hebt tegenover een ouder model.

Een hr ketel kopen kan bij veel verschillende aanbieders. Het is moeilijk te zeggen welk bedrag je gemiddeld kwijt bent als je een nieuwe hr ketel wilt kopen, omdat er zoveel verschillende modellen op de markt zijn. Grote aanbieders van hr ketels hebben vaak een overzicht op hun website staan en kunnen je helpen om te bepalen welke hr ketel voor jou geschikt is.

Als je op dit moment een oude ketel hebt of een VR ketel, dan kun je het verschil vaak uitrekenen in bespaarde stookkosten. Maar naast dit prijsvoordeel is er nog een ander voordeel aan een hr ketel kopen. Je hebt er minder kopzorgen van. Een moderne HR CV ketel is (over het algemeen) een betrouwbaar apparaat dat je niet snel in de steek laat. Als je ooit al eens in de winter onder een koude douche bent gaan staan omdat je oude cv ketel het had begeven, dan weet je waar ik het over heb. Een mankement aan je cv ketel is doffe ellende en dat zal je met de moderne selectie van HR CV ketels niet snel gebeuren.

Als je geen hr ketel wilt kopen, kun je natuurlijk ook een hr ketel leasen. Daarover meer in een volgend artikel over moderne HR CV ketels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten