CV ketel vervangen

Een CV ketel vervangen: iedereen moet er een keer aan geloven. Maar wat is het goede moment om je oude cv ketel in te ruilen voor een nieuwe, zuinige HR CV ketel? Het antwoord komt misschien als een verrassing, maar het beste tijdstip is als de oude CV ketel gewoon nog werkt.

Je hoort mensen nog weleens over hun CV ketel zeggen: "zolang die het doet, laat maar hangen". Natuurlijk zit daar wel wat in, maar als het -12 buiten is en je hebt plotseling geen warm water meer... dan is die uitspraak toch iets minder populair.

Een nieuwe HR CV ketel zal je zelden in de staak laten. Bovendien verdien je over het algemeen de installatiekosten en aanschafkosten relatief snel terug in besparing op je stookkosten. Het is verbazingwekkend hoeveel beter een HR CV ketel presteert tegenover oudere modellen en zelfs tegenover VR ketels.

U staat dan voor de keus: een nieuwe CV ketel kopen, een nieuwe ketel huren of een nieuwe ketel leasen. Elke optie heeft zo zijn voor en nadelen. Op dit blog vindt u er artikelen over en meer info. Welke u ook kiest, de nieuwe generatie HR cv ketels zijn duurzame, goede apparaten die u niet snel in de steek zullen laten.

Vaak is het raadzaam om te denken over een zonneboiler of warmtepompboiler te plaatsen om nog extra te besparen op stookkosten. De komende jaren wordt energie alleen maar duurder en een zonneboiler combi kan dan weleens een goede investering blijken te zijn. Door gebruik te maken van natuurlijke bronnen in plaats van de kracht van uw HR CV ketel bespaart u meer energie en geld.

Maar wat kost een nieuwe HR CV ketel? Cv ketels zijn tegenwoordig steeds betaalbaarder. Wat de goede ketel voor u is, is afhankelijk van de eisen die u eraan heeft. Zijn vermogen, de hoeveelheid personen in uw huishouden en nog een rits met belangrijke vragen voor u een nieuwe CV ketel koopt. In praktisch elke situatie brengt een nieuwe HR CV ketel zichzelf ruim op in besparingen.

Of u nu milieubewust bent of niet, een nieuwe HR CV ketel is bijna altijd een goede investering. Voor uw portemonnaie en voor het milieu presteert een HR CV ketel beter dan welk alternatief dan ook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten